ALL – IN FEESTMENU’S 2019

BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR EEN GESLAAGD FEEST

* De menu’s zijn enkel op reservatie en per tafel verkrijgbaar

* U kan uw menu naar eigen smaak samenstellen, maak telkens één keuze uit    de gerechtengroep

* Alle feestmenu’s kennen steeds dezelfde basis:
– twee maal kir of fruitsap, een degustatiebordje van een
vijftal hapjes, steeds bediend per tafel
( optie: twee maal cava of één maal aperitief naar keuze met opleg van € 1 )

– bieren, frisdranken, waters en wijnen
zijn inbegrepen gedurende de maaltijd
– twee maal bediening van soep en hoofdschotel
– de hoofdgerechten zijn steeds voorzien
van een warme groentekrans
– bij het hoofdgerecht is er aardappelbereiding naar keuze:
aardappelen, aardappelpuree, frieten, gratin dauphinois
groentestoemp, kroketjes, pasta…

Let wel: er wordt slechts één bereiding gekozen,
indien u toch voor meerdere bereidingen kiest
betaalt u een supplement van €1 pers bereiding.

– het praal-ijs of biscuitgebak kan aangepast worden aan uw feest
bv communie/lentefeest, huwelijk, verjaardag, …
– drie maal bediening van koffie

* Wij houden graag rekening met allergenen, vegetariërs, kinderen,
(zie onze speciale menu’s in de bijlage)

* Afspraken rond de menu keuze:
– wij bespreken graag met u het menu ter plaatse in het restaurant
op vrijdag of zaterdag tussen 15 uur en 17 uur
– het kan ook telefonisch of na afspraak, waarvoor dank
– geef minstens één week vòòr uw feestdatum uw menukeuze,
het juiste aantal volwassenen en kinderen door
– verwittig ons bij elke wijziging in het gebeuren
( niet verwittigde onbezette plaatsen worden aangerekend )

* Afspraken rond wijzigingen en buitengewone situaties:
– verwittig ons ook van de komst van kinderwagens en/of
rolstoelgebruikers zodat wij ruimte kunnen voorzien aan de tafel

* In alle prijzen zijn de btw en de dienst inbegrepen.

WELKE MENU’S BIEDEN WIJ U AAN in 2019

Menu A à € 59,00 all-in

•Sprankelend aperitief met een degustatiebordje
—————–

• Gebakken pladijs, groentepuree, garnalenroom en Ganda-krokant

• Gebakken scampi, puree met jonge prei en lichte currysaus

• Gepocheerd hoeve-ei met karnemelkpuree,gerookte zalm, garnalen en mousseline

• Rijk gevulde Noordzeevruchten cocktail

• Stoofpotje van tongschar, zalm en mosselen

• Vitello tonnato

—————–

• Vruchtensorbet op een jenever-badje

of één van onderstaande soepen

• Agnes Sorel roomsoep

• Asperge roomsoep met fijne julienne van ham

• Ossenstaartsoep

• Tomaten roomsoep met balletjes

• Witloof roomsoep met gebakken spekreepjes

—————–

• Gebraden kalkoenborst ” Archiduc ” met primeur groentjes

• Mals gebakken varkenshaasje met groentenweelde

• Roastbeef van Witblauw-rund “Bordelais”

• Sappige rollade van hoeve-kip met Breydel-ham & kruidenkaas

• Ribstuk  “Duroc d’Olives” met primeur groentjes

• Varkenswangen met Luikse stroop en trappist

—————-

• Chocolade-moelleux met vanille-ijs
• Biscuitgebak met crème Anglaise en bosvruchten

• Dame Blanche met warme chocolade

• Praal-ijs met rode vruchten-coulis, vers fruit en slagroom

• Trio van dessert – tegen meerprijs van € 2,00 –
– keuze tussen ijstaart, sabayon, chocomousse, tiramisu of crème-brulez –
—————–

• Koffie met snoepjes

één keuze per gerechtengroep aan tafel
menuprijs van toepassing tot 31 december 2019
*************************************************************************

Menu B à € 63,00 all-in

• Sprankelend aperitief met een degustatiebordje

—————–

• Mechelse asperges met gebakken Breydelspek of gerookte zalm,
croutons en mousselinesaus ( tijdens het seizoen )

• Spiesje van zalm, scampi en coquilles, couscous en vadouvan saus

• Tongschar en scampi met saffraanrisotto

• Trio van coquilles, scampi en zalm, tomatensalsa en bisque

————–
• Vruchtensorbet op een jenever-badje

of één van onderstaande soepen

• Agnes Sorel roomsoep

•Asperge roomsoep met fijne julienne van ham

• Ossenstaart soep

• Tomaten roomsoep met balletjes

• Witloof roomsoep met gebakken spekreepjes

—————–

• Chateaubriand van Belgisch Witblauw-rund, poivrade en fijne groentjes

• Mals kalfsheupje ” Bordelaise “

• Gegrilde lende van Witblauw-rund met verse bearnaise

• Krokant gebakken eenden-filet met primeur groentjes

• Suprème van parelhoen ” fine champagne “

—————–

• Chocolade-moelleux met vanille-ijs

• Biscuitgebak met crème Anglaise en bosvruchten

• Dame Blanche met warme chocolade

• Praal-ijs met rode vruchten-coulis, vers fruit en slagroom

• Trio van dessert – tegen meerprijs van € 2,00 –
– keuze tussen ijstaart, sabayon, chocomousse, tiramisu of crème-brulez –
—————–

• Koffie met snoepjes

één keuze per gerechtengroep aan tafel
menuprijs van toepassing tot 31 december 2019

*************************************************************************

Menu C à € 68,00 all-in

• Sprankelend aperitief met een degustatiebordje

—————–

• Gebakken langoustines, rundstartaar en coeur de boeuf

• Gegrilde oesters ” drie maal anders “

• Kort gebakken coquilles met kruidenrisotto

• Salade folle ( ganzenlever, oesters, gerookte zalm en gamba )

• Vers gebakken foie gras, jonagold en honing

—————–

• Vruchtensorbet op een jeneverbadje

  of één van onderstaande soepen

• Agnes Sorel roomsoep

•Asperge roomsoep met fijne julienne van ham

• Ossenstaart soep

• Tomaten roomsoep met balletjes

• Witloof roomsoep met gebakken spekreepjes

—————–

• Gebakken kalfsoester met Merlot saus

• Grietfilet ” Dugleré “

• Hertenkalf ” Grand Veneur”

• Klassieke tournedos ” Rossini “

• Lamskroontje met primeur groeten

—————–

• Chocolade-moelleux met vanille-ijs

• Biscuitgebak met crème Anglaise en bosvruchten

• Dame Blanche met warme chocolade

• Praal-ijs met rode vruchten-coulis, vers fruit en slagroom

• Sabayon met vers fruit en vanille-ijs

• Trio van dessert – tegen meerprijs van € 2,00 –
– keuze tussen ijstaart, sabayon, chocomousse, tiramisu of crème-brulez –
—————–

• Koffie met snoepjes

één keuze per gerechtengroep aan tafel
menuprijs van toepassing tot 31 december 2019

*********************************************************************

 

Menu A – Kinderen t/m 12 jaar

Het menu zoals door u gekozen, min € 15,00 reductie
maar dan in een kinderportie.

———-

Menu B – Kinderen t/m 12 jaar à € 20,00 all-in

• Fruitsap als aperitief, met hapje
—————–

De kinderen bepalen de dag zelf hun keuze uit:

• Balletjes in tomatensaus

• Fishsteaks

• Frikadellen

• Garnaalkroketjes

• Kaaskroketjes

• Kindersteak met saus naar keuze

Meerdere keuze… af te spreken

Deze gerechten zijn vergezeld van frietjes, groentjes of appelmoes, ketchup en/of mayonaise.
—————–

Keuze tussen:

• Kinderijs

• Klein dessert van het door u gekozen menu

—————–

• Frisdranken inbegrepen

Indien gewenst kan het menu met een ” voorgerecht ” aangevuld
Keuze tussen een kaaskroket, garnaalkroket of tomatensoep met balletjes
toeslag € 5

menuprijs van toepassing tot 31 december 2019

—————–

Vegetarisch Menu à € 50,00 all-in

• Sprankelend- of alcoholvrije aperitief
met een aangepast degustatiebordje

—————–

• Bladerdeeg-gebakje met kaas

• Fettucini met zuiderse groentjes

• Kaaskroketten met “Oud Brugge”

• Pasta pesto

• Penne met curryroom en gebakken appeltjes

• Slaatje met Mozarella, zongedroogde tomaat en pijnboompitten

• Toast champignons

• Toast Hawaï ( ananas & kaas )

• Toast madame ( spiegelei )

—————–

• Soepje ( zonder bouillon )

• Sorbet ( zonder gelatine ) met of zonder likeur

—————–

• Gegratineerde pasta met tomatenbrunoise en quorn

• Groenten omelet met frietjes

• Italiaanse quiche met gegrilde groenten en pesto

• Tagliatelle met curryroomsausje, gebakken appeltjes en tofu

• Vegetarisch slaatje met mini kaaskroketjes en mozarella

• Shakshuka

—————–

• Dessert van het gekozen feestmenu

—————–

• Koffie met snoepjes

——————-
één keuze per gerechtengroep en per tafel
menuprijs van toepassing tot 31 december 2019

****************************************************************************************************