>> Onder voorbehoud mogelijke heropening restaurant na de “lockdown” <<

Donderdag 24 december 2020

Kerstavond Menu  € 70,00 all-in

> Cava naar believen met feestelijke hapjes

> Bisque van kreeft gepimpt met armagnac

> Surf&Turf van rund en coquilles met carpaccio van tomaat

> Limoensorbet met appeljenever

> Het beste van het kalf met boschampignonsaus en kroketjes

> Kerstcake met yoghurtijs en botercaramel

> Koffie met snoepjes

Vrijdag 25 december 2020

Kerstdag Menu  € 61,00 all-in

> Aperitief naar keuze met feestelijke hapjes

> Surf&Turf van rund en coquilles met carpaccio van tomaat

> Bisque van kreeft gepimpt met armagnac

> Het beste van het kalf met boschampignonsaus en kroketjes

> Kerstcake met yoghurtijs en botercaramel

> Koffie met snoepjes

Donderdag 31 december 2020

Oudejaarsavond Menu  € 95,00 all-in

> Champagne naar believen met feestelijke hapjes

> Carpaccio van tonijn met wasabi-dressing en kruidenkorf

> Noordzeetongfilets, garnalenjus, kruidenpuree en krabkroket

> Limoensorbet met appeljenever

> Hertensteak met veenbessensaus en minikroketjes

> Sint-Sylvester-praalijs

> Koffie met snoepjes

Vrijdag 1 januari 2021

Nieuwjaardag Menu  € 61,00 all-in

> Aperitief naar keuze met feestelijke hapjes

> Noordzeetongfilets, garnalenjus, kruidenpuree en krabkroket

> Sorbet met appeljenever  of  Witloofroomsoep met spekreepjes

> Hertensteak met veenbessensaus en minikroketjes

> Bombe glacée Straciatella

> Koffie met snoepjes

 

***************************************************************************************************

 

 

Keuze menu   à  € 60  all-in 

Aperitief naar keuze met een wachtbordje

********************

Voorgerecht

keuze uit

  • Kaas- of garnaalkroketten “Maison”
  • Kort gebakken tonijn met tomatensalsa
  • Rundscarpaccio met rucola en Parmezaan
  • Torentje van gerookte zalm met avocado
  • Vitello Tonato
  • Wildslaatje met gerookte eend, hazenpastei en zwarte pens

********************

Tussendoor

keuze uit

  • Soep van de dag
  • Sorbet met appeljenever

********************

Hoofdgerecht

keuze uit

  • Hertensteak “Gran Veneur” – opleg € 3 –
  • Noordzee vis van de dag
  • Scampi van de Chef
  • Steak met saus naar keuze
  • Stoofpot van ree

********************

Dessert

keuze uit

  • Dessert naar keuze en koffie
  • Irish koffie

********************

Aperitief, bieren, frisdranken, waters, wijnen en koffie,

inbegrepen tijdens de maaltijd 

dienst & btw inbegrepen

ENKEL PER TAFEL VERKRIJGBAAR

 

*********************************************************************

Suggesties van de Chef    

Stoofpotje van ree                                                24,00

Filet van  everzwijn                                             26,00

Ossobuco met fettuccine                                    26,00

Hazenrug  “Harlekijn”                                       30,00

Hertensteak  “Grand Veneur”                         30,00

**********************************************************************