vanaf 20 april 2024
Keuze menu à € 77 all-in
Coupe champagne met feestelijke hapjes
********************
Voorgerecht
keuze uit
- Asperges op zijn Vlaams
- Gerookte zalm met guacamole
- Huisgemaakte kaas- of garnaalkroketten
- Rundscarpaccio met Parmezaan en rucola
- Vitello Tonnato
******************
Tussendoor
keuze uit
- “Petit Kolonel”
- Soep van de dag
********************
Hoofdgerecht
keuze uit
- Gebakken scampi op wijze van de Chef
- Noordzeevis van de dag met stoofgroentjes
- Steak met saus naar keuze
- Stoofpotje van varkenswangen in bruine Leffe
- Lamsrug met Portosaus, lentegroentjes en kroketten + €3.00
********************
Dessert
keuze uit
- Dame Blanche, Chocolademousse, Crème Brulée, Sabayon, Coupe Aardbei en koffie
- Irish coffee
********************
Aperitief, bieren, frisdranken, waters, wijnen en koffie,
inbegrepen tijdens de maaltijd
dienst & btw inbegrepen
ENKEL PER TAFEL VERKRIJGBAAR
*********************************************************************
vanaf 20 april 2024
Suggesties van de Chef
- Asperges op zijn Vlaams 20,00
- Asperges met gerookte zalm en mousseline
als voorgerecht 22,00
als hoofdgerecht 35,00 - Asperges met Breydelspek en mousseline
als voorgerecht 22,00
als hoofdgerecht 35,00 - Lamsrug met Portosaus, lentegroentjes en kroketten 39,00
- Steak tartaar 25,00
*************************************************************************************